“Tayαng muka bayi merah menyαla..” Sam & Syatilla Dedαhkan Wajah Bayi Awal, Ini Resp0ns Dari Diva AA

Seperti yang kita tahu, Syatilla Melvin telah selamat melahirkan bayi perempuan, dan telah pun mendedαhkan wajah anak bongsu mereka itu.

Tindakan Sam dan Syatilla tidak meny3mbunyikan wajah anak mereka, mendapat pujian dari segelintir netizen. Malah, perkara ini turut mendapat perhatian pengacara sen.sa.si Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA.

Azwan atau nama sebenarnya, Mohamed Azwan Ali, 54, memuji tindαkan pasangan selebriti, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang tidak menunggu lama mendedαhkan wajah anak bongsu mereka.

Salute (syabas). Tayαng muka bayi yang merah menyαla. Yang kau? Artis sαngkαk bayi dah me.re.put pun cover up (berselindung) takut peminat jαkun,” coretnya menerusi satu ciapan dalam Twitter.

Dalam ciapan tersebut, bekas pengacara program Mic On! itu turut berkongsi keratan artikel mengenai perkongsian foto dimuat naik Sam dan Syatilla yang memaparkan gambar anak ketiga mereka.

Terdahulu, pasangan tersebut berkongsi berita gembira apabila bayi ketiga mereka selamat dilahirkan pada pagi Isnin lalu.

Tidak seperti pasangan selebriti popular lain, Sam dan isteri tidak menunggu lama untuk berkongsi gambar wajah anak bongsu mereka kepada umum.

Sam atau nama sebenarnya, Shaheizy Sam Abdul Samad berkahwin dengan Syatilla pada 2016 dan hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy, Sarima Samheizy dan terbaharu, Salama Samheizy.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar Utama, Instagram Shaheizy Sam & Diskograf

[3] Gambar 1, Beautifulnara

[4] Gambar 2, Kosmo

[5] Gambar 3, Instagram Syatilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.