Baru Sαh Cerαi Tαlαk Tiga, Amar Asyraf Kαhwin Lαgi Sekαli?

Belum re’da tentang berita perce’raian ta’lak tiga membabitkan Amar Asyraf dan isteri keduanya, terbaru pelakon itu dikatakan berkahwin kali ketiga dengan wanita bernama Farhana Yusof.

Memetik laporan Harian Metro, berdasarkan sekeping foto dipercayai dari laman Instagram ibu Amar pada Mac lalu, sekeping foto memaparkan pelakon itu dengan wanita yang didak’wa sudah mempunyai dua anak memakai busana putih.

Lebih menguatkan spekulasi, tinjauan ke akaun Instagram dikatakan milik salah seorang adik-beradik Farhana terdapat foto keluarga ketika mereka menyambut Aidilfitri baru-baru ini.

Kredit: Rotikaya

Foto tersebut memaparkan Amar berada di sebelah Farhana manakala dua anaknya hasil perkahwinan dengan isteri pertama, Arna Salleh iaitu Muhammad Taufik dan Ammara Dian turut berada dalam foto itu.

Tinjauan di akaun Instagram Amar, pelakon itu turut mengikuti akaun Farhana selain mereka juga dikatakan sedang menjalankan sebuah perniagaan bersama.

Bagaimanapun tidak dapat dipastikan kesa’hihan mengenai perkara itu kerana masih belum disah’kan oleh Amar apabila dia tidak membalas mesej dan menjawab panggilan telefon daripada Harian Metro.

Kredit: Kopi Planet

Komen netizen:

“Kalau dah itu jodohnya. Kita sebagai manusia doakan yang baik2.. Doakan juga jodoh kita semua diberkatiNya.. Itu semua datang dariNya..”

“Alhamdulillah.. doakan yang baik baik..moga yang baik baik juga datang pada kita”

“Dah jodoh…..biar la rzki dia kwin ramai jnji nafkah xterabai n tnggungjawab sama adil….”

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar utama, MyWilayah & Harian Metro

close