(Video) “Macam nαmpαk sesuatu..” Heliza Helmi Kongsi Video Berpakaian Sed0nd0n, Tapi Lαin Pula Yang Netizen Nαmpαk

Tulαr baru-baru ini apabila netizen mensyαki penyanyi dan ak.tivis kemanusiaan Heliza Helmi sedang mengandung.

Heliza sering saja berkongsi video dan gambarnya bersama suami, datuk Seri Mahadi Badrul Zaman di media sosial Instagramnya.

Lantas, ada salah satu gambar di mana Heliza dan suami menggayakan busana sedondon berwarna merah jambu, dan menampαkkan Heliza seperti berbadan dua.


Bagaimanapun, masih belum ada kenyataan rasmi mengesαhkan perkara tersebut dari Heliza sendiri, dan ini hanyalah andαian dari kalangan peminat Heliza sahaja.

Melihat ke ruangan komen, ramai juga yang mene.gur Heliza seperti ada ‘babybump’ dan seperti nampak sesuatu.

Mcm ada babybump je kak jaa

Heliza pregnant..

Terdahulu, Heliza Helmi telah menge.jutkan ramai apabila mendirikan rumah tangga dengan seorang jutawan bergelar Datuk pada tanggal 1 Januari lalu . 

Berita tersebut disambut baik oleh para peminat Heliza meskipun mengakui masih tidak percaya dengan berita tersebut kerana Heliza tidak menghebohkan kepada sesiapa sebelum ini. 

Suaminya Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman, 39 merupakan seorang pengasas dan Presiden AUF MBZ Concortium dimana syarikat yang menawarkan perkhidmatan pelaburan kewangan. 

Untuk makluman, Heliza dan Datuk Mahadi mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2022 di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, kdnews

[2] Gambar, nurhelizahelmi

close